fbpx

We gaan samen aan de slag!

Je hebt besloten om verder te willen groeien en om maximaal plezier uit je leven te gaan halen.

Gefeliciteerd! Laten we starten zodat je zelf een nieuw leven kan creëren:

Planmatig

Doeltreffend

Stap voor stap​

en samen zullen we veel lachen.

Soms een traan of frustratie die bovenkomt maar altijd weer opluchting en plezier dat snel terug zal komen.

Meer leven.

Jij en ik als een ijzersterk team – als team kunnen we wonderen behalen.

Nu je weet wat je kan bereiken met Coaching is het de hoogste tijd dat we eens een gezellig gesprekje met elkaar hebben (met een kopje koffie) Echter, ik kan mij goed voorstellen dat je nog wat sceptisch bent; dat je ertegen opziet om met mij contact op te nemen. Wellicht twijfel je. Nu dit zijn eigenlijk juist allemaal redenen om te starten met je coaching!

Het is niet nodig om te twijfelen of om bang te zijn. Een sceptische houding maakt je niet gelukkig en belemmert je goede relatie met mensen.

Gewoon niet meer uitstellen en besluiten om te stoppen met jezelf te saboteren. Wees even sterker dan je angst.

Waarom zou je jezelf onthouden van hulp die je aantoonbaar, snel, gaat helpen?
(Dat is toch niet logisch?)

Hoeveel vind jij je zelf waard?

Lees maar eens wat succesverhalen van mensen die je voorgingen -het zijn toch de resultaten die tellen?

Wat je ook gaat helpen is het lezen van boeken op het gebied van zelfontwikkeling. In onze webshop vind je een selectie van boeken die interessant voor je kunnen zijn.

1. Kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek

We starten met een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek of we gaan samen wandelen. Tijdens dit gesprek zal ik volledig luisteren naar je, zonder je tegen te spreken. Zo af en toe stel ik je een vraag. We bepalen globaal wat jouw situatie in je leven is dat niet helemaal lekker loopt of een onderwerp waar je in wilt groeien.

Het kan voorkomen dat je besluit dat je niet met mij verder wilt. Even goede vrienden. Ik wens je namelijk het allerbeste. Ook als ik zelf geen 100% de overtuiging heb dat ik je kan helpen met mijn methodiek, dan zal ik je dat eerlijk zeggen en wellicht je een andere vorm van hulp aanbevelen. Als we gaan samenwerken dan zal dat zeer boeiend zijn en ik verwacht dat je je mouwen opstroopt en er vol voor gaat.

Vanzelfsprekend mag je rekenen op 100% inspanning en toewijding van mij. Ik heb namelijk maar één doel: dat jij efficiënter wordt en je doelen bereikt. Alle gesprekken die we hebben zijn uiteraard strikt vertrouwelijk. Ik wil dat je weet dat je mij alles mag vertellen. Elk onderwerp van je leven is bespreekbaar met mij. Goed, willen wij met elkaar verder?

2. online Persoonlijke Professionele Analyse

Vervolgens nodig ik je uit om een online Persoonlijke Professionele Analyse te maken. Als je ondernemer bent kan het zijn dat we besluiten dat er een medewerker van je team is die wel wat hulp kan gebruiken. In dat geval zou ik eerst een gesprekje met je werknemer moeten hebben. Vaak adviseer ik dan dat een medewerker een analyse maakt, uiteraard als hij/zij hiervoor openstaat. De uitslag van de analyse, samen met de evaluatie, bespreek ik weer één op één met je. Hiermee brengen we exact in kaart wat je sterke – en zwakke punten zijn. Dit zal al zeer leerzaam voor je zijn.

3. Bepalen van de resultaten die je wilt bereiken.

Op basis van de uitslag van de analyse en ons tweede gesprek bepalen we welke resultaten je wilt bereiken met jouw Coaching.

4. Voorstel coachingtraject

Aan het einde van het gesprek ontvang je een compleet voorstel voor jouw coachingtraject, inclusief:

 • Een schatting van het aantal benodigde uren.
 • De doorlooptijd.
 • Mijn coaching aanpak en de gebruikte methodiek.
 • Wat ik van jou verwacht zodat we optimaal als team kunnen samenwerken zoals:
  1. Voldoende slaap,
  2. Matig met alcohol,
  3. en een belofte dat je je zal houden aan het schema.
 • Welke boeken en video’s we gaan gebruiken ter ondersteuning van de coaching.
 • Wijze van levering: Locatie, online en/of face to face.
 • De startdatum

5. Uitleg coachingtraject

Een typisch coaching traject neemt tussen de 10 – 50 uur in beslag. Gemiddeld 2 uur per week. Mocht er echter een spoedeisende situatie zijn, dan kunnen we coaching sessies van een halve tot een volledige dag doen of zelfs enkele dagen aaneengesloten. Uiteraard zijn er voldoende pauzes en ruimte voor ontspanning.

6. Start!

Nadat we gestart zijn ontvang je meestal wekelijks, als bonus, wat ‘huiswerk’ van mij. Je huiswerk bestaat uit opdrachtjes b.v.: een onderwerp uit een boek bestuderen, iets doen wat je al tijden uitstelt en in de problemen brengt, een gesprekje doen met een persoon, etc. Ik zorg ervoor dat de opdrachten passen bij jouw situatie en van tevoren oefenen we samen.

7. Opvolging & bijsturing

Tussen de coaching sessies hebben we af en toe telefonisch contact en ik blijf je begeleiden en eventueel bijsturen. Als coach respecteer en bewonder ik je zeer. Het vergt moed om naar jezelf te kijken. Echter soms pak ik jouw blokkades hard aan. Met deze aanpak valideer ik jou, aangezien ik er ben om jou te helpen je blokkades aan te pakken en de nek om te draaien.

Je kunt mij altijd bellen of mailen -7 dagen per week.
Klinkt als een onfeilbare methode toch? Regelmatig evalueren we jouw vooruitgang. Zo nodig sturen we bij. Het kan gebeuren dat je twee stappen vooruitgaat en soms weer een stapje achteruit. Dat is te verwachten, absoluut niet iets om je zorgen over te maken. Het is onderdeel van het spel om orde te scheppen in je leven en om efficiënter te worden.

8. Succesvol afsluiten

Als je coachingtraject ten einde loopt zal ik je uitnodigen om een nieuwe analyse te maken. Meten is namelijk weten. Beide analyses (voor en na de coaching) vergelijken we met elkaar en als we de doelen van je coachingtraject hebben bereikt laat ik je weer volledig los in het leven.

Klaar om een fantastische nieuwe toekomst te creëren.

9. Mentoring

Mentor: definitie
Bron: ensie.nl Een mentor is een meer ervaren persoon die, op basis van eigen kennis en ervaring, een minder ervaren persoon adviseert en begeleidt. Het woord mentor komt uit de Griekse mythologie. De oude, wijze man uit het verhaal van Homerus voorzag Telemachos van raad. Hij adviseerde hem en leidde hem door de vele gevaren die hij tegenkwam. De oude, wijze man heette Mentor. Het woord mentor heeft naar aanleiding van deze mythe de betekenis gekregen van vriend, vertrouweling en adviseur. Mentoring wordt toegepast in diverse sectoren en voor verschillende doelgroepen.

Gebruikelijk is dat ik nog een periode als je mentor functioneer. Zo af en toe hebben we dan contact met als doelstelling om te zien of alles goed blijft gaan in je leven. Mijn belofte aan jou: als jij erin gelooft en openstaat om naar jezelf te kijken dan zal je al na een paar uur coaching tenminste enige verbetering ervaren.

Laten we nu naar je volgende stap gaan. Hieronder vindt je een mini-enquete die je zal helpen om beter in kaart te brengen welke onderwerpen niet helemaal lekker lopen in je leven.

We nemen je gegevens niet op in een mailinglijst. Ik zal jouw e-mail beantwoorden met wat tips voor je en een cadeautje.

Waar heb jij langdurig last van?​​

Vergeet niet om dit artikel te delen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.