fbpx

Ben jij volledig tevreden over je leven?​

Nee, maar ik heb geen tijd!​

Hey Alex: “Ik zou wel wat coaching of een cursus willen doen alleen ik heb geen tijd man. Hoor je mij? Ik heb geen tijd! Werk zeker 12 uur per dag en als ik dan thuiskom, ligt er ook nog een pak werk. Mijn kinderen en partner vragen ook tijd, weet je!”

Ik heb je helemaal gehoord en begrepen mijn vriend!

Alleen zet die gedachte eens voor 10 minuten aan de kant. Neem eens wat tijd voor jezelf. Anders kunnen we nooit iets veranderen en bereiken.

Onze tijd is inderdaad erg kostbaar.

Je leven, je geluk en je goede mentale en fysieke gezondheid ook.

Sterker nog je leven zou wel eens belangrijker kunnen zijn dan je zou denken.

We zullen dus een efficiënte manier moeten vinden met als doel dat jij veel efficiënter zult worden. 
Want ja: je kunt blijven aanmodderen maar we weten allebei dat je zal eindigen met een burn-out, lichamelijke problemen en/of een echtcheiding. Dat moeten we toch zien te voorkomen, of niet?

Wij begeleiden je zodat je zelfstandig de problemen van jouw leven kunt onderzoeken, aanpakken en oplossen. Mocht je ‘rugzak’ te groot zijn dan gaan we deze eerst behoorlijk leegmaken. Weg frustaties en uit je slachtoffer rol. Opluchting. Bye, bye ‘uitstelgedrag’! 

Doelen die je eerst niet kon bereiken zal je met onze coaching en mentoring wél behalen. Vol zelfvertrouwen zal jij in staat zijn om stabiel en gelukkig te zijn op alle gebieden van je leven. Doordat je je beter kunt concentreren zul je nu veel efficienter zijn.

Bereik een nieuw leven -weg uit het verleden.
We bereiken dat stap voor stap (maar al na enkele uren coaching merk je verbetering). Belooft.
  • In jouw tempo.
  • Samen met je Coach.
  • Een reis.
  • Een reis om jezelf beter te leren kennen; om een betere versie van jezelf te worden. 

Het woord ‘Coach’ komt uit het Engels en wordt gebruikt in de context van:

“Een autobus die je van plaats A naar B vervoert”.

Natuurlijk is het dan belangrijk dat je de zekerheid hebt dat je de bus en de chauffeur kunt vertrouwen; dat je weet waar je moet opstappen en je dient vooraf te bepalen wat de eindbestemming is van je reis en via welke route je jouw eindbestemming wilt bereiken.

We waarderen wie je bent en hebben de stellige zekerheid dat we jou kunnen helpen om snel verbeteringen te behalen in een gebied van je leven dat je dwarszit. Mits jij jezelf wilt verbeteren.

Zou je willen groeien als ondernemer en mens?

Denk je dat je nog iets zou kunnen leren?

Herken je de volgende situaties?

Of ben je op zoek naar antwoorden en oplossingen voor de volgende vragen?

Ik wil groeien!

Alles is eigenlijk wel oke Alex. Zit goed in mijn vel. En Ik ben een ambitieus persoon! Natuurlijk wil ik wel verder groeien en mijn passie is om elke dag iets te verbeteren in mijn leven. Het is mijn visie dat een mens nooit te oud is om iets te leren. Mensen help ik graag. Wat zou jij mij kunnen leren?

Uitstelgedrag

Ik stel altijd acties uit terwijl ik weet dat ik dit niet moet doen. Als ik weer iets uitgesteld heb dan vlucht ik in excuses maar ik voel mij tegelijkertijd schuldig. Door mijn uitstelgedrag verlies ik kostbare tijd en mensen om mij heen beginnen dan te mopperen.
Ik heb moeite om activiteiten te starten en/of om iets af te maken. Hoe komt dit en valt hier echt iets aan te doen?

Explosies

Het komt regelmatig voor dat ik explodeer en mijn geduld verlies. Dit kost mij veel energie.

Burn-out en depressie

Mijn batterij is leeg. Ik wil wel werken maar het ontbreekt mij aan energie en motivatie. Ik voel mij uitgeblust, terwijl ik werken leuk vind. Wat kan ik doen?

Balans privé/professioneel leven

De balans tussen mijn werk en privéleven is langdurig verstoord.

Ruzie's en conflicten in het gezin of een scheiding.

Het gaat ‘thuis’ niet goed. Telkens maar die ruzies en conflicten met mijn partner. Voor de lieve vrede praat ik maar niet meer. Maar uit elkaar gaan is ook niet de oplossing, of wel? Ik twijfel. De kinderen zijn de dupe van ons. Natuurlijk heeft de stress die deze situatie met zich meebrengt een negatieve impact op de prestaties op mijn werk.

‘Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus’ hoor ik telkens. Waarom kunnen we het nou nooit eens met elkaar eens zijn?

Vroeger waren we ‘soul mates’. Nu lijkt het wel of de chemie totaal verdwenen is. Dat klopt toch niet?

Stress!

De stress is moordend. Ik heb het de hele dag hartstikke druk, sta continue onder druk. Altijd maar die stress en die constante druk op mijn schouders. Maar iemand moet het werk toch doen? Als ik het aan iemand anders overlaat dan gebeurt het niet, te laat of niet goed genoeg naar mijn zin. Ik word er ziek van. Help! is er iemand die mij kan helpen?

Brandjes blussen

Ik heb altijd dezelfde problemen en krijg ze maar niet opgelost. Wat ik ook doe! Als ondernemer ben ik teveel betrokken bij operationele zaken van mijn bedrijf, alleen iemand moet het werk toch doen? Als ik het niet doe dan zakt de kwaliteit van onze diensten in elkaar. Dit is knap vermoeiend! Hoe kan ik dit aanpakken?

Verslaving

Zou wel eens willen afvallen, stoppen met roken of minder alcohol drinken. Alleen, ik heb al zoveel pogingen gedaan. Allemaal mislukt. Er is iets dat mij tegenhoud, iets dat sterker is dan mij. Zit het probleem soms 'tussen mijn oren"?

Gebrek aan zelfvertrouwen

Nou ik zit gewoon niet lekker in mijn vel, het ontbreekt mij aan zelfvertrouwen. Mijn zelfbeeld is niet zo hoog meer. Mensen vinden dat ik goed ben maar zelf denk ik negatief over mijzelf. Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen verhogen?

Cartoon monster 11

Mensen vertrouwen

Mensen vertrouw ik niet meer. Ik ben te vaak bedrogen. Ze steken rustig een mes in je rug en verraden je. Nu wantrouw ik mensen meteen. Hoe kan ik nu weten wie ik werkelijk kan vertrouwen en wie niet? Wie zijn nu mijn echte vrienden?

Niet voor jezelf kunnen opkomen

Ik durf geen ‘nee’ te zeggen en kan niet voor mezelf opkomen. Anderen zijn belangrijker. Liever communiceer ik niet en durf niet te zeggen wat ik denk. Voel mij een mislukkeling. Hierdoor heb ik te weinig tijd voor mezelf.

Ongelukkig

Och mijn leven loopt eigenlijk prima: uitstekende baan, een bedrijf met een prachtig rendement, mooie auto, gezellig huis en kinderen. Aan geld geen gebrek. Ik zal het wel uitzitten tot mijn pensioen of tot ik mijn bedrijf verkocht heb. Waarom kan ik nu niet tevreden en gelukkig zijn?

Niet kunnen beslissen

Ik heb moeite om beslissingen te nemen. Laat dat maar aan een ander over. Die constante twijfel. Hoe kan ik nu leren wat goede en slechte beslissingen zijn?

Doelen behalen

Waarom bereik ik mijn doelen niet, of moeizaam of tegen veel krachtinspanningen?

Eenzaam (aan de top)

Als ondernemer, directeur is het soms eenzaam aan de top. Weinig mensen die mij echt begrijpen. Iedereen denkt dat het altijd maar goed met mij gaat. Ik heb behoefte aan een 'sparring partner'. Tijd voor klankbord?

Leven is een Roller Coaster

Waarom voel ik mij soms goed, en de andere dag niet? Waarom ben ik de ene dag behoorlijk actief en de andere dag opeens een stuk minder?

Medewerkers met een negatieve instelling

Ik kan geen nieuwe werknemers vinden met de juiste instelling. Er zijn ook medewerkers die de kantjes ervan af lopen. Ze doen gewoon niet wat ik zeg dat er gedaan moet worden. Wat zijn nu goede medewerkers? Hoe selecteer ik de juiste medewerkers en zakenpartners?

Als je zou kunnen toveren: hoe zou dan je ideale leven er uit zien?

Toe neem nu een paar minuten van je tijd en schrijf het eens op papier. Leuke oefening. 

Bij coaching draait het om jou.

Onze coaches beschikken over een hoog inlevingsvermogen, zijn door en door getraind in communicatie en luisteren. Vanzelfsprekend zijn ze experts in menselijk gedrag en organisaties.

Onder onze begeleiding ontdek je alles zelf: het ‘waarom’. Je ontdekt het snel -om af te rekenen met bepaalde vaste patronen, verwarringen, twijfels, onzekerheid en andere zaken die beperkende factoren zijn om je doelen te bereiken.

De inzichten die je zult behalen maken dat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Gevolg: opluchting, bevestiging, verhoging van je zelfvertrouwen, meer doen in minder tijd tegen minder energie en meer plezier in je werk en leven.

Je sociale- en communicatieve vaardigheden -zelfs als deze op dit moment voldoen voor je- kunnen sterk verhoogd worden.

Laten we nu naar je volgende stap gaan. Hieronder vindt je een mini-enquete die je zal helpen om beter in kaart te brengen welke onderwerpen niet helemaal lekker lopen in je leven.

We nemen je gegevens niet op in een mailinglijst. Ik zal jouw e-mail beantwoorden met wat tips voor je en een cadeautje.

Waar heb jij langdurig last van?​​

[1 minuut van je tijd]

Vergeet niet om dit artikel te delen!​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.