fbpx

Afrekenen met het verleden – focus op een nieuwe toekomst.

Vrouw ontving 30 uur persoonlijke coaching in twee maanden.

Twee maanden geleden begon ik aan mijn persoonlijke coaching.

Ik was er in geslaagd na 4 jaar psychologische steun mijn verleden een plaats te geven, maar ik had het niet losgelaten. Dit is mij wel gelukt dankzij mijn persoonlijke coaching in twee maanden tijd! Voor ik aan mijn coaching begon voelde ik me gelukkig, maar er was maar een iets nodig om me van slag te krijgen, verdrietig, kwaad, gekwetst, een simpel woord kon mijn dag om zeep helpen. Vooral als ik herinnerd werd aan mijn verleden.

Start Persoonlijke Coaching

Na twee testen te hebben afgelegd en een gesprek met Alex, begon ik aan mijn persoonlijke coaching. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en ik had geen idee wat ik ging leren. Maar elke sessie was zeer interessant, en al snel begon ik me nog veel beter te voelen.

Ik leerde hoe ik anti-sociale mensen kon herkennen, en concludeerde dat ik er al heel wat in mijn leven was tegen gekomen. Nadien leerde ik hoe ik overts moest uitschrijven, en hoe ik ze kon achterhalen. Ik heb er heel wat opgeschreven en voelde me keer op keer beter en beter. Ik schaam mij niet meer voor mijn verleden, ik heb er ook geen spijt meer van. Het verleden is slechts het verleden.

Focus mij op de toekomst zonder terug te denken aan mijn verleden.

Ik focus mij op de toekomst zonder terug te denken aan mijn verleden. Ik voel me blijer, gelukkiger, energierijker, mooier, slimmer en vooral lichter, vederlicht, alsof er 1.000 kg van mijn schouders is gevallen! Ik heb ook veel minder slaap nodig, en wanneer ik in de morgen wakker wordt ben ik meteen klaarwakker. Ik heb zin in mijn leven, zin in mijn toekomst met mijn nieuwe vriend, ik heb zin om allerlei bij te studeren.

Verbeterde communicatie

De communicatie met alle mensen rondom mij is er ook op vooruit gegaan, ik begrijp mensen beter, ik kan mij beter verwoorden. En ik herken bepaalde destructieve eigenschappen van persoonlijkheden die heimelijk destructieve daden plegen, onder het mom van hulp. Nu weet ik dat als mensen extreem kritisch op mij zijn, dat dit niet zoveel te maken heeft met mij en het raakt mij niet meer zo hard.

Ik kan dus concluderen dat de coaching super goed is meegevallen voor mij, ik ben heel erg blij dat ik de coaching gevolgd heb. En ik kan iedereen aanraden om deze coaching te volgen, iedereen, maar zeker mensen die blijven terug denken aan hun verleden en hun leven hierdoor laten beïnvloeden, mensen die zich ongelukkig voelen.

(1) Overt: een schadelijke daad of intentie tegen een morele code waarmee je ingestemd hebt of waar je aan gebonden bent.

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.