fbpx

Barbara – uit haar rollercoaster gestapt

Mijn leven voelde aan alsof ik op een rollercoaster zat. De ene dag gelukkig en de andere dag ellendig. Dit ritje herhaalde zich telkens weer. Ik voelde me machteloos over mijn eigen leven en was op het punt gekomen dat ik me zelfs had berust in het feit dat dit niet meer zou veranderen.

Toen kwam Alex en stelde zijn coaching aan me voor. Om eerlijk te zijn, had ik geen idee wat ik ervan kon verwachten.

De sessies voelden in het begin vreemd aan en ze waren soms heel confronterend. Maar na elke sessie begon ik me steeds sterker te voelen en werd ik me bewuster van de omgeving rondom mij.

Stap voor stap krijg je de begeleiding en hulpmiddelen om je leven te veranderen.
Ja, je moet dit wel zelf doen, maar met de ondersteuning van Alex verloopt dit vlot.

Communiceren met andere personen dat was niet mijn sterkste kant en hierdoor ontstonden er ook veel frustraties, misverstanden enz. in mijn omgeving. Dankzij de coaching, heb ik geleerd hoe ik beter kan communiceren en om dit ook niet uit de weg te gaan.

Ik kan je zeggen dat ik uit mijn rollercoaster ben gestapt. Op heden heb ik terug meer controle, mijn emoties zijn in balans en voel me terug mezelf. Alex heeft me een ander perspectief op het leven gegeven en ben hem daar heel dankbaar voor.

Ik kijk uit met een positief gevoel naar de toekomst….

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.