fbpx

Communicatie – begrijp nu waar het in het leven om draait.

Directeur/Eigenaar, detaillist. Deze persoon ontving slechts 9 uur individuele coaching. Na overeenstemming startte de coach met het behandelen van het onderwerp communicatie.  Ondernemer wilde graag antwoorden vinden op de volgende vragen:

  1. Hoe kan ik misemoties en misverstanden in communicatie voorkomen?
  2. Wat moet ik doen om met meer plezier in contact te zijn met mijn medewerkers en leveranciers?

“Ik ben me gaan realiseren na een studie van de ARC Driehoek waar het in het dagelijks leven omgaat.

Hoe ik dit spel het beste kan bespelen, met het gevolg dat het mij resultaat oplevert.

Ik heb er ook zin in dit in de praktijk te gaan uitproberen en mijn voordeel te doen, uiteindelijk met meer plezier in het leven.

Ik heb ervaren dat de ARC Driehoek voor mij wel bruikbaar is in de praktijk en in het dagelijks leven. Ik ben namelijk vrij direct.

Wat ik ook geleerd heb is om me meer te gaan verdiepen in de werkelijke betekenis van woorden en/of begrippen zodat het verhaal of artikel interessant voor mij wordt”.

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.