fbpx

Leon – Sterk gevoel van opluchting.

Leon (*, niet zijn werkelijke naam) heeft onlangs zijn Persoonlijk Coaching afgerond. En dit is wat hij o.a. heeft bereikt:

Nadat ik – eerlijk gezegd – enigszins sceptisch gestart was met de persoonlijke coaching door Alex Kroone bleek na twee sessies al dat er een sterk gevoel van opluchting optrad. De volgende weken werd dit nog versterkt en begon ik meer en meer te ZIEN (zowel wat goed was als wat kon verbeterd worden). Ook kon ik me veel beter focussen op mijn werk en ging mijn uitstelgedrag na zovele jaren eindelijk de goede kant op.

Dit zette zich door over de volgende maanden en ik zag ook een sterk positieve invloed op mijn privé leven.

Tegelijk zie ik nu helder waarom ik in het verleden in bepaalde situaties ben terechtgekomen waardoor ik deze ook kon loslaten en alle gevoelsmatige ballast die er aan vast hing, van me kon afgooien.

Algemeen ben ik nu veel meer mezelf in alle situaties en het lijkt alsof allerlei ‘remmen’ die vastzaten nu gelost werden, niet dat ik nu een ongeremd projectiel ben, integendeel, ik heb mezelf tegelijk beter onder controle.

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.