fbpx
Jacq Meeuws. Directeur Asbest Sanering De Kempen.

Business coaching – stabiele expansie via een sterk team.

Dag Alex,

Ik wil je bedanken voor je waardevolle hulp bij het expanderen van mijn bedrijf Asbestsanering de Kempen BV.

Met behulp van jouw adviezen en tools zijn we bezig met een 100% expansie van het bedrijf. Daar komt heel wat bij kijken. Zo werken we voortaan met twee teams van 3 asbestsaneerders en verreiker met machinist. Terwijl ik zelf tot voor kort mee voorop ging met de mannen, zorg ik nu dat het werk gedaan wordt en de mannen van beide teams niets tekort komen en vlot en comfortabel de ingeplande
sanerings- en renovatieklussen kunnen uitvoeren.

Het proces van expansie is een kwetsbaar traject waarbij alle goed lopende werkzaamheden moeten worden opgeschaald met nieuwe mensen die direct de hoge standaarden en normen van Asbestsanering de Kempen moeten toepassen. Dit vraagt naast de juiste mensen op de juiste plaats ook aanpassing van de vaste kern die ieder ook taken en verantwoordelijkheden erbij krijgen.

De manier waarop je dat implementeert en begeleidt zijn van grote klasse en getuigen van een hoge mate van deskundigheid.  Ik wil je dan ook nadrukkelijk bedanken voor deze waardevolle begeleiding en het sterke commitment. Gaandeweg bouwen we samen aan een sterk team dat met plezier en trots de asbestwerkzaamheden uitvoert. Iedereen kan bij de Kempen een goede boterham verdienen en de klant krijgt een waardevol eindproduct zijnde: een vlot en correct uitgevoerde asbestsanering tegen een acceptabele prijs.

De foutjes en pijntjes die bij dit veranderingsproces horen worden vlot opgemerkt en soepel behandeld en opgelost. Het hele nieuwe team is fier om bij De Kempen te werken en de aanvragen blijven binnen stromen. Nogmaals dank je wel voor je inzet en bekwaamheid en hopelijk blijf je voor mijn bedrijf nog lang adviseren.

Namens Asbestsanering De Kempen bv

Jacq Meeuws.

Directeur

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.