fbpx

Ondernemerstest -de nadruk is nu meer op mijzelf, mijn huwelijk en mijn gezin.

Ondernemerstest

Op uitnodiging van Alex Kroone heb ik de Ondernemertest gedaan. Hierdoor ben ik tot het inzicht gekomen dat ik door mijn perfectionisme op mensen een kritische blik werp op hun doen en laten. Dit heeft tot gevolg dat het niet de werkelijkheid is waar ik naar kijk. Daar was ik me niet bewust van. Hierdoor werd mij affiniteit voor mensen ook laag en had ik weinig begrip. Ik begrijp dat nu.

Hierdoor kom ik zelf in de problemen en kom ik in situaties terecht waarmee ik het mezelf moeilijk maak en mogelijk ook anderen negatief beînvloed. Ik ben nu in staat dit anders te bekijken waardoor ik veel milder kijk en ook objectiever. Hierdoor ben ik anders gaan kijken naar mijn werk en de focus leggen op dat goed te doen. Hier haal ik mijn voldoening uit en gaat nu ook goed. Ik maak me niet meer druk om de zaken daarom heen.

Dit gaat goed en ik zie ook dat ik in het verleden hier vaker mee te maken heb gehad waardoor ik uiteindelijk zelf ongelukkig werd.

Doelen heb ik nu kunnen bepalen

Voor het maken van de test en de bespreking had ik plannen om op te stappen bij het bedrijf waar ik werk en voor mezelf te starten. Ik heb mijn plan bijgesteld en ga blijven. Ik heb mijn doelen bepaald en weet nu waarvoor ik blijf en sta er ook achter.

Wel sta ik open voor andere dingen die mogelijk op mijn pad komen. De nadruk is nu wat meer op mijzelf, mijn huwelijk en mijn gezin. Het belang daarvan is me ook duidelijk geworden tijdens de bespreking. Ik voel me nu veel beter in balans en verdeel mijn energie nu veel beter over de verschillende onderdelen van mijn leven.

Ik zie dat de balans hiertussen een groot deel van het levensgeluk bepaald. Al bij al gaat het nu goed met me en heb een veel objectievere blik op zaken waardoor ik mijn werk beter doe. En, niet alleen het werk. Ook de contacten met gezin en vrienden zijn veel beter en dieper door mijn andere kijk. Het is niet meer zo sterk verdedigend, maar ik kan luisteren en ik ben veel milder naar mezelf en anderen.

Dit maakt het veel fijner en gezelliger en alles dankzij het maken en bespreken van de ondernemertest.

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.