fbpx

Thea – voel mij weer vrolijk en opgewekt.

Succesverhaal – Thea Ooteman

Van Alex auditing (Spirituele counseling) ontvangen. Het was heel leuk om te doen. Een hele ervaring, al is het even lastig om naar problemen in je verleden te kijken en de emoties die toen hebben gespeeld tijdelijk weer opkomen. En ik had de hele maand december slecht geslapen, soms een hele nacht sliep ik maar 3 uur, maar vannacht heb ik maar liefst 9.5 uur geslapen! Ik voel mij opgewekt en vrolijk. Er is dus veel lading op kerstmis en mijn scheiding (30 jaar geleden) weggehaald en ik wil zeker verder met de auditing om te kijken waar nog meer lading op zit.

Ik kan iedereen auditing aanraden om te ontvangen, je zult je opgelucht voelen.

Dank je wel Alex voor je engelengeduld!

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.