fbpx

Welkom! Ik ben Coach Alex.

Ooit gedacht om hulp van een coach in te roepen?

Ik ben een ondernemer en help mensen als
Personal Coach. Actief in Nederland en België. Hoe zou je het vinden om veel efficiënter te worden?
Zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf? 
Als je zelf ondernemer bent, dan is het zaak om te zorgen dat je bedrijf een team van competente werknemers, met de juiste attitude, in dienst heeft.
Een eerste stap om efficiënter te worden is het grondig en snel aanpakken van een verschijnsel waar veel mensen mee kampen namelijk: ‘uitstelgedrag’.
Uitstelgedrag is een vorm van zelfsabotage.

"Nu kan ik weer vrij nemen, zonder dat ik het gevoel heb dat ik spijbel! Ik werk dus minder en behaal betere resultaten in mijn werk. Heb meer tijd voor mezelf; privé en werk zijn beter in evenwicht”.

Ondernemer Sem. Ontving 20 uur coaching.

Wat is een coach? (bron: www.encyclo.nl)

 “Een coach begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van individuen en-of teams. Een coach richt zich op het vergroten van de effectiviteit van het individu en-of het team. De coach doet dit door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren (Onderzoeken, bestuderen, verkennen), ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.”

Heb je ooit gedacht dat je de hulp van een ‘Coach’ zou inroepen?

“Een wat?”

Dat is toch niet het eerste waar een ondernemer aan denkt, toch?
Klopt helemaal! Deze reactie krijg ik heel regelmatig als ik mij voorstel als Personal Coach.
“Het zit toch wel goed tussen mijn oren, vraag je jezelf wellicht af?”
Zeker, geen zorgen! Je bent een hardwerkende ondernemer met wat structurele problemen toch? 
Wie ben ik dan? Ik ben zelf een ervaren ondernemer met 25 jaar ervaring. 

Neem 5 minuten de tijd om onderstaande te lezen ajb. Ik beloof je dat je iets nieuws zal leren.

Wat is mijn Missie?

Mijn huidige missie is om, vooral ondernemers, bewust te maken en te behoeden voor de valkuilen van het ondernemerschap. De valkuilen die ik zelf ervaren heb. We bereiken dit door je mensenkennis in fases te verhogen. Daarnaast is het vitaal, voor je goede mentale en fysieke gezondheid, dat we zorgen dat je omringt wordt door de juiste mensen die je werkelijk helpen groeien. Competente mensen denken voornamelijk in oplossingen. 

Mijn visie op ondernemerschap

Ik beschouw de honderdduizenden hardwerkende ondernemers als waardevolle mensen die de motor zijn van onze economie. Ondernemers verdienen respect, om gelukkig te zijn, een goed inkomen en tijd voor zichzelf te hebben.
“Alex is een heel aangenaam persoon, je voelt je er meteen bij op je gemak. Tegelijk is hij erg professioneel en doelgericht. Hij krijgt zeer snel inzicht in interpersoonlijke en organisatorische situaties.”
Koen Vervaeke, CEO van Magcam NV

Hoeveel tijd moet ik investeren om efficiënter te worden?

Je tijd is heel kostbaar, dat snap ik helemaal!
Initieel tussen de 10 tot 30 uur. Valt mee toch? 10-30 uur gedurende een paar maanden. Gemiddeld 2-3 uur per week. En ja, je dient rekening te houden met een beetje ‘huiswerk’ dat ik je zal geven. Hey, en nog meer goed nieuws: je verliest geen tijd door te reizen. Ik kom naar jou toe of we werken online samen. Als het voor jou beter is, dan is coaching op mijn locatie natuurlijk ook mogelijk.

Mijn verhaal (als ondernemer)

Op deze pagina vertel ik openhartig en uitgebreid ‘mijn verhaal. Heel confronterend. Uiteraard mag je dat overslaan. Ik heb veel successen behaalt maar ook ellende meegemaakt. Het geeft je echter wel achtergrondinformatie en waarom ik een carrière switch, 13 jaar geleden, heb gemaakt om collega’s ondernemers te gaan helpen.
Zodat je zelf kan beoordelen of we een ‘klik’ kunnen hebben.
Ik beloof je dat het daarna niet meer over mij gaat.
Neem nu eens een paar minuten van je kostbare tijd voor jezelf. Beeld je het volgende in: 
Als ondernemer heb je tijd voor jezelf! Schuldgevoelens zijn verdwenen en je zit weer lekker in je vel.  Je werkweek is maximaal 50 uur en je voelt je lichamelijk en mentaal fit. Zeer voldaan concludeer je nu dat je een goed team hebt van competente werknemers.
Medewerkers die met je meedenken. Werknemers met de juiste attitude die fluitend hun werk doen. De sfeer in je bedrijf is uitstekend. Jaar na jaar is je bedrijf winstgevend en je eigen vermogen groeit. Uiteraard zijn de klanten van je bedrijf meer dan tevreden. 

Wat zou je gaan doen, nu je eindelijk tijd voor jezelf hebt? 

Als je al langdurige problemen hebt, dan leid ik je als coach in de juiste richting en we pakken het samen aan. Je zult het met mij eens zijn dat het belangrijk is dat wij een klik hebben. Het is de bedoeling dat we een langdurige samenwerking opbouwen. Vandaar dat we eerst een kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen hebben. 
Dank je wel voor je aandacht en ik zie er erg naar uit om je te leren kennen! 

Ik beloof je dat we ook veel zullen lachen. 😊

“De rust die hij uitstraalt geeft je meteen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zijn oprechte interesse, het feit dat Alex écht de tijd neemt om naar je te luisteren en zijn rustige stemtoon heeft gemaakt dat ik in zijn coaching avontuur ben gestapt.”
Anne Tollenaers General Manager at Car & Oil Services Tollenaers nv

“Alex is aangenaam in omgang, straalt rust uit en draagt deze ook over. Een babbel met hem zorgt dat je er goedgemutst weer tegenaan kan vol zelfvertrouwen!” Liesbeth Baeyens –Vaste vertegenwoordiger Lina bv, Bestuurder L&S bv 

Deel dit bericht.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.