fbpx

Mediation -vertrouwen tussen compagnons hersteld.

mede-directeur/eigenaar van een dienstverlenend bedrijf:

“Sinds lange tijd was de zakelijke relatie met mijn compagnon en mede-directeur gespannen; we waren niet ‘on speaking terms’. Het was een heel vervelende en negatieve situatie. Ik werd er doodmoe van. Dit leidde tot opgekropte frustaties over en weer, tot verwijdering en boosheid. Tevens was er onbegrip en hadden we eindeloze discussies. Deze situatie werkte uiterest verlammend voor mij.

Het voortbestaan van ons bedrijf stond op het spel door ons conflict…

Op initiatief van mijn compagnon riepen we de hulp van Team Alex Kroone in en Alex was de mediator. Nou, ik was best wel sceptisch, had een dubbel gevoel doch ik gaf Alex het voordeel van de twijfel. De mediation ging van start.

Mijn sceptische houding verdween al snel door de aanpak van Alex. Op een prettige manier, met veel inlevingsvermogen, gaf hij de regels van de mediation. Hij nam duidelijk de leiding.

De mediation duurde ongeveer 3 uur. Het was best pittig, echter door de professionele sturing was er steeds meer ruimte voor mij en mijn compagnon om ons uit te spreken. Uiteindelijk konden we elkaar weer begrijpen! We herstelden onze communicatie en konden we elkaar weer waarderen. Ik voelde mij heel erg opgelucht en het vertrouwen tussen ons was hersteld.

Nu kunnen we weer op een prettige manier samenwerken en de bedrijfsresultaten zijn uitstekend!

Ik kan absoluut Alex Kroone aanbevelen als mediator en in een soortgelijke situatie zou ik direct weer zijn hulp inroepen”.

Meer informatie: Mediation-het oplossen of voorkomen van conflicten

Ondernemers Analyse

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties.
Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.

Je bent er klaar voor!

Download je gratis minicursus vandaag

Wij voelen ons betrokken bij je privacy. Alex Kroone gebruikt de informatie die je verstrekt om je te contacteren, zodat we je kunnen informeren over onze relevante informatie, producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden van deze communicaties. Meer informatie kun je lezen in onze privacy beleid.